День гостинності факультету управління, адміністрування та туризму

Благодійність може бути не лише благородною, а й креативною справою – це на своєму прикладі довели викладачі кафедри економічної теорії, підприємництва та торгівлі долучившись до проведення заходів на підтримку ЗСУ в рамках «Дня гостинності факультету управління, адміністрування та туризму», який відбувся 27 травня 2023 року.

Серед запропонованих локацій на Дні гостинності факультету особливий інтерес гостей викликав благодійний аукціон, який був організований за підтримки декана факультету управління, адміністрування та туризму Євгенія Рудніченка та проведений співробітниками кафедри економічної теорії, підприємництва та торгівлі. Аукціоністами стали найкращі студенти кафедри Максим Кочепуд та Софія Заболотна.

На аукціоні були запропоновані такі лоти: чашка з логотипом факультету, футболка з фірмовою символікою університету, флористичний букет та крісло.

У торгах взяли участь усі небайдужі, які вирішили поборотися за виставлені на продаж лоти та підтримати благу мету проведення аукціону.

Також викладачі кафедри економічної теорії, підприємництва та торгівлі долучилися до традиційних для факультету активностей: «Борщ фест», Дністровська юшка», «Кава з деканом».

Усі зібрані кошти були передані на допомогу ЗСУ. Дякуємо усім небайдужим учасникам заходу за можливість наблизити нашу Перемогу.

СЛАВА УКРАЇНІ!   СЛАВА ЗСУ!