Участь стартап-команди «Генерація змін» в експертній зустрічі «Побудова команди»

10 вересня 2024 р. в межах реалізації другого етапу європейського проєкту для молоді EU4Youth «Відбудова через соціальне підприємництво» (Junior Achievement Ukraine) відбулась перша сесія з експертом за темою «Побудова команди».

Експерт – Кирило Дядя, підприємець, юрист, фахівець з консалтингу та колективного лідерства. Президент ГО ЦРК «Професіонали», тренер з креативних методик, фасилітатор, мультиплікатор з освіти в сфері прав людини в Інтернеті. Має досвід успішної роботи в міжнародних та вітчизняних компаніях різноманітних галузей (кількість від 20 до 5000 працівників). Ввійшов до Всеукраїнського рейтингу «ТОП-10 кращих кадровиків України».

Під час зустрічі учасники команди мали можливість обговорити проблеми, які виникають на етапі формування команди. Особливу увагу було приділено важливості уміння управляти людьми, планувати етапи виконання робіт, практики стимулювання персоналу та колективному лідерству.

Особливу увагу спікер приділив важливості реалізації кожної із функцій менеджменту, що дозволить створити ефективну команду для реалізації стартап-проєкту.

# EU4Youth