Віртуальна зустріч з успішним підприємцем Томашем Гайдуком Crypto Finance Group (Організатор: ISEI)

22 травня 2024 р. здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти освітніх програмам «Управління підприємницькою діяльністю», «Управління торговельним бізнесом і комерційна логістика», «Підприємництво, торгівля та комерційна логістика» «Економічна кібернетика», «Менеджмент», в межах Програми підвищення кваліфікації «Використання інформаційно-комунікаційних та цифрових технологій у навчальному процесі» прийняли участь у гостьовій лекції Томаша Гайдука.

Зустріч є частиною серії VEHUB4YOU Business Wednethday, спрямованих на залучення досвідчених фахівців з різних галузей, для обміну бізнес знаннями і досвідом у сфері сучасних технологій та інновацій.

Лектор: Пан Томаш Гайдук, старший розробник Java та керівник команди, Crypto Finance Group. Crypto Finance Group, частина Deutsche Börse Group, є надійним партнером фінансових установ. Crypto Finance Group регулюється як FINMA, так і BaFin, і забезпечує дотримання майбутнього регулювання ринків криптоактивів (MiCA). На лекції Томаш Гайдук проаналізував розвиток блокчейн технологій: інсайтів з сектору криптофінансів. Зазначив, що інтегрована платформа Crypto Finance Group дає можливість інституційним гравцям у Швейцарії, Німеччині та інших європейських ринках безпечно керувати, торгувати та зберігати цифрові активи.

Залучення досвідчених фахівців з різних галузей, для обміну бізнес знаннями і досвідом у сфері сучасних технологій та інновацій безперечно сприяють покращенню рівня підготовленості здобувачів вищої освіти до роботи в сучасних умовах