Створення віртуального хабу «PODILLYA BUSINESS EDUCATION» та участь ХНУ в проєкті VEHUB4YOU

Хмельницький національний університет доєднався до міжнародної мережі віртуальних молодіжних бізнес-хабів у рамках проєкту VEHUB4YOU (Virtual youth business hubs international network) шляхом створення віртуального хабу «PODILLYA BUSINESS EDUCATION» в складі викладачів кафедр “Економічної теорії, підприємництва та торгівлі”, “Менеджменту та адміністрування” та “Економіки, аналітики, моделювання та інформаційних технологій в бізнесу”

Метою діяльності бізнес-хабу «PODILLYA BUSINESS EDUCATION» є забезпечення комплексної системи підтримки бізнес-ініціатив молоді, зокрема: освітні практично-орієнтовані програми з різних аспектів ведення бізнесу (менеджмент, підприємництво, моделювання та використання інформаційних технологій в бізнесі тощо), консультації й менторська підтримка з боку досвідчених експертів.

Мета проєкту VEHUB4YOU- передача бізнес-знань ЄС – молоді східних країн-партнерів за допомогою технологій віртуального обміну. До проєкту залучено більш ніж 2500 учасників з 10 країн.

Країнами — організаторами проєкту є Україна (в особі Київського національного університету технологій та дизайну), Азербайджан, Італія, Латвія.

Європейські університети за допомогою закладів освіти та молодіжних організацій України та Азербайджану, в рамках проєкту, діляться своїми бізнес-курсами та досвідом викладання з молоддю країн Східного партнерства.

Члени консорціуму VEHUB4YOU докладають спільних зусиль до навчання веденню бізнесу студентів різних спеціальностей (в тому числі, економічних) шляхом створення МІЖНАРОДНОЇ МЕРЕЖІ ВІРТУАЛЬНИХ МОЛОДІЖНИХ БІЗНЕС-ХАБІВ.

Хмельницький національний університет, разом з VEHUB4YOU, прагне долучитись до модернізації бізнес-освіти через доступ до передових європейських знань. Це сприятиме розвитку підприємницьких навичок у студентів, навчить їх планувати та вести власний бізнес, допоможе удосконалити освітні програми, дозволить долучитись до тенденцій віртуального навчання.